• CoatTech - coatinguri sanitare, izolații, pardoseli
  • Stabilește o întâlnire: +40 735.786.676
  • Șos. Sălaj 1-3
    sect. 5, București
  • Program
    luni-sâmbătă: 08:30 - 19:00

Tehnologii

Coating-uri și materiale ultraperformante

Tehnologii avansate

Poliureea este un material cu proprietăți fizice excepționale. Datorită compoziției sale, aceasta dovedește o mare flexibilitate și rezistență, și este un aliat puternic în domeniul construcțiilor din orice domeniu.

Poate fi utilizată pentru a trata diferite spații și suprafețe, de la pardoseli la hidroizolații, poate fi folosită ca top coat.

Poliureea este foarte flexibilă, elastică și uniformă, cu o rezistență mecanică și chimică  deosebită. Prezintă aderență foarte mare la diferite substraturi (inclusiv oțel și beton), este rezistentă la apă (100%), la condițiile meteorologice extreme și la radiațiile UV.

Sistemele poliuretanice sunt materiale ușoare și foarte rezistente, conferă o etanșare perfectă a suprafețelor, o izolare termică rapidă și protejează împotriva umezelii. Sistemele poliuretanice pot fi aplicate doar manual (cu gletiera cu dinți, cu trafaletul, airless) și sunt potrivite pentru a realiza atât lucrări la interior cât și la exterior.

Sistemele poliuretanice sunt recomandate pentru pardoseli în zona rezidențială, industrială (service-uri auto, aeroporturi, spitale, camere frigorifice, hale etc.) sau la hidroizolații. Pentru finisaje de înaltă calitate recomandăm și utilizăm vopseaua poliuretanică alifatică.

Coating-urile sanitare CleanShield Indoor Coating și CleanShiled Cleaner se bazează pe proprietățile substanțelor active Argint (nano) și Dioxid de titan (TiO2), care sunt activate în câteva secunde de orice sursă de lumină (artificială sau naturală) și rămân active timp de 1 an.

Cele două coating-uri (un biocid natural și o soluție de curățienie cu proprietăți active) îmbunătățesc vizibil calitatea atmosferei din interior și sanitizează ireproșabil, pentru a reduce riscul îmbolnăvirilor în spațiile de birouri sau în spațiile aglomerate: școli, centre medicale, centre comerciale, mijloace de transport etc.

CoatTech este aplicator exclusiv al produselor Hércules GmbH (Austria) în România și Ungaria.

Încă din anii 1990, când poliureea elastomerică era un domeniu foarte nou, compania austriacă a fost unul dintre pionierii acestei industrii, dezvoltând tehnologii pentru prelucrarea profesională a poliureei.

Astăzi este una dintre cele mai respectate și căutate companii din domeniu.

CoatTech este unic distribuitor și aplicator al produselor CleanShield Group (Danemarca) în România.

Compania daneză propune soluții inovatoare în domeniul coating-urilor sanitare. Este vorba despre o serie de produse naturale, bazate pe proprietățile active ale argintului și dioxidului de titan, care au o eficiență ridicată împotriva microbilor, bacteriilor și chiar a celor mai noi și problematice virusuri.

CoatTech - advanced coating technology

Vrei să ne sugerezi un proiect, să ne propui o colaborare sau să ceri o cotație de preț? Scrie-ne câteva rânduri pe contact@coattech.ro. Putem stabili o întâlnire dacă ne sunați la numărul:
+40 735.786.676 or E-MAIL