• CoatTech - coatinguri sanitare, izolații, pardoseli
  • Stabilește o întâlnire: +40 735.786.676
  • Șos. Sălaj 1-3
    sect. 5, București
  • Program
    luni-sâmbătă: 08:30 - 19:00

Servicii

Evaluare, consultanță, execuție

Serviciile CoatTech

CoatTech este ditribuitor exclusiv în România al produselor CleanShield (Danemarca). Coating-urile CleanShield se bazează pe proprietățile bactericide, antivirale și antibacteriene ale nanoparticulelor de argint și ale dioxidului de titan (TiO2).

Vă propunem o gamă întreagă de soluții pentru termo sau hidroizolarea suprafețelor, a spațiilor și a clădirilor, după o atentă evaluare a locației și în strâns raport cu destinația suprafețelor și a spațiilor tratate.

Specialiștii noștri evaluează suprafețele și, ținând cont de destinația finală a acestora, vă pot recomanda combinațiile de materiale potrivite pentru tipul de pardoseală și pentru finisaj, fie că vorbim despre pardoseli decorative (speciale) sau pardoseli industriale.

Portofoliul nostru de servicii cuprinde și o serie de protecții speciale: anvelopări integrale de clădiri cu poliuree pură și membrană alifatică, anvelopări hidroizolante de interior sau protecții ignifuge în spații cu risc.

coating-uri profesionale

Servicii și arii de expertiză

Hidroizolații profesionale cu sisteme poliureice pentru acoperișuri și terase, pe diferite suporturi și tipuri de materiale. Citește mai mult

Termo-hidroizolații profesionale cu poliuretan si sisteme poliureice, pentru acoperișuri și terase, pe diferite suporturi și tipuri de materiale. Citește mai mult

Pardoseli industriale

Pardoseli industriale cu sisteme poliureice și poliuretanice cu diverse tipuri de coating-uri finale.
Citește mai mult

Pardoseli speciale

Pardoseli industriale cu sisteme poliureice și poliuretanice cu diverse tipuri de finalizări aspartice sau alifatice.
Citește mai mult

Protecții speciale

Aplicare profesională de coating-uri cu diverse roluri: ignifuge, cu protecție UV, pentru trafic intens etc.
Citește mai mult

Anvelopări

Anvelopări profesionale de interior și exterior cu sisteme poliureice și diverse coating-uri finale. Citește mai mult

CleanShield Indoor Coating

Aplicare profesională a tehnologiilor avansate CleanShield – soluții naturale biocide, antivirale și antibacteriene cu spectru larg și efect îndelungat. Citește mai mult

CleanShield Cleaner

Aplicare profesională a tehnologiilor avansate CleanShield – soluții naturale de curățare cu efect antiviral și antibacterian, cu putere mare de curățare și efect îndelungat.
Citește mai mult

CoatTech - advanced coating technology

Vrei să ne sugerezi un proiect, să ne propui o colaborare sau să ceri o cotație de preț? Scrie-ne câteva rânduri pe contact@coattech.ro. Putem stabili o întâlnire dacă ne sunați la numărul:
+40 735.786.676 or E-MAIL