• CoatTech - coatinguri sanitare, izolații, pardoseli
  • Stabilește o întâlnire: +40 735.786.676
  • Șos. Sălaj 1-3
    sect. 5, București
  • Program
    luni-sâmbătă: 08:30 - 19:00

Servicii

Evaluare, consultanță, execuție

Serviciile CoatTech

Suntem specializați în aplicarea microcimentului și ducem ideea de custom made la nivel de artă.
Microcimentul este larg utilizat pentru pardoselile interioare, dar se poate aplica și pe pereți sau blaturi. Realizăm mobilier personalizat din microciment.

Vă propunem o gamă întreagă de soluții pentru termo sau hidroizolarea suprafețelor, a spațiilor și a clădirilor, după o atentă evaluare a locației și în strâns raport cu destinația suprafețelor și a spațiilor tratate.

Specialiștii noștri evaluează suprafețele și, ținând cont de destinația finală a acestora, vă pot recomanda combinațiile de materiale potrivite pentru tipul de pardoseală și pentru finisaj, fie că vorbim despre pardoseli sau protecții industriale.

CoatTech este ditribuitor exclusiv în România al produselor CleanShield (Danemarca). Coating-urile CleanShield se bazează pe proprietățile bactericide, antivirale și antibacteriene ale nanoparticulelor de argint și ale dioxidului de titan (TiO2).

coating-uri profesionale

Servicii și arii de expertiză

Hidroizolații profesionale cu sisteme poliureice pentru acoperișuri și terase, pe diferite suporturi și tipuri de materiale. Citește mai mult

Termo-hidroizolații profesionale cu poliuretan si sisteme poliureice, pentru acoperișuri și terase, pe diferite suporturi și tipuri de materiale. Citește mai mult

Pardoseli industriale

Pardoseli industriale cu sisteme poliureice și poliuretanice cu diverse tipuri de coating-uri finale.
Citește mai mult

Pardoseli speciale

Pardoseli industriale cu sisteme poliureice și poliuretanice cu diverse tipuri de finalizări aspartice sau alifatice.
Citește mai mult

Protecții speciale

Aplicare profesională de coating-uri cu diverse roluri: ignifuge, cu protecție UV, pentru trafic intens etc.
Citește mai mult

Anvelopări

Anvelopări profesionale de interior și exterior cu sisteme poliureice și diverse coating-uri finale. Citește mai mult

CleanShield Indoor Coating

Aplicare profesională a tehnologiilor avansate CleanShield – soluții naturale biocide, antivirale și antibacteriene cu spectru larg și efect îndelungat. Citește mai mult

CleanShield Cleaner

Aplicare profesională a tehnologiilor avansate CleanShield – soluții naturale de curățare cu efect antiviral și antibacterian, cu putere mare de curățare și efect îndelungat.
Citește mai mult

CoatTech - advanced coating technology

Vrei să ne sugerezi un proiect, să ne propui o colaborare sau să ceri o cotație de preț? Scrie-ne câteva rânduri pe contact@coattech.ro. Putem stabili o întâlnire dacă ne sunați la numărul:
+40 735.786.676 or E-MAIL